Τετάρτη 7 Μαΐου 2025

Η ΕΝ ΚΑΛΟ ΚΕΜ στο πρώτο Εργαστήριο ανάλυσης δυνατοτήτων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών

 

Η Ένωση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας - ΕΝ ΚΑΛΟ ΚΕΜ συμμετείχε στο πρώτο Εργαστήριο ανάλυσης δυνατοτήτων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών (SWOT), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στον χώρο OK!Thess, στο πλαίσιο τεσσάρων εκδηλώσεων εφαρμογής μεθόδων – εργαλείων ανάπτυξης συνεργατισμού, που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΑΝΕΘ ΑΟΤΑ) σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας “UnivSSE Coop”.

Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER (Λαγκαδά, Βόλβη, κλπ), στο πλαίσιο του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας «Ανάπτυξη Συνεργατισμού» του Μέτρου 19, Υπομέτρο 19.3 και αφορά στην ανάπτυξη της συνεργατικής επιχειρηματικότητας στις περιοχές της υπαίθρου, την εν γένει προώθηση της Κοινωνικής Οικονομίας και Καινοτομίας, μέσω της δημιουργίας τοπικών οικοσυστημάτων αλληλοϋποστηριζόμενων φορέων.

Σάββατο 3 Μαΐου 2025

Η ΕΝ ΚΑΛΟ ΚΕΜ στην εκδήλωση για τη Δράση ενίσχυσης των επιχειρήσεων Κ.ΑΛ.Ο.

Η Ένωση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας - ΕΝ ΚΑΛΟ ΚΕΜ συμμετείχε στην εκδήλωση για τη Δράση ενίσχυσης των επιχειρήσεων Κ.ΑΛ.Ο. του Προγράμματος “Κεντρική Μακεδονία 2021-2027”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός” της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027»-ΕΦΕΠΑΕ με θέμα: «Χρήσιμες επισημάνσεις και οδηγίες υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης στη Δράση του  ΕΣΠΑ 2021-2027 “Δράσεις στήριξης υφιστάμενων και νέων κοινωνικών επιχειρήσεων Κ.ΑΛ.Ο. στην Κεντρική Μακεδονία”».